MYLENE MIDDEL

Mylène was de 1e stagiaire bij ESTHRZ, in 2018 is ze begonnen, toen het kantoor nog een klein slaapkamertje was bij Esther thuis. Sindsdien is ze nooit meer weggegaan. Mylène weet als de beste hoe Esther alles wil, ze is dus echt een rechterhand! Dagelijks houdt ze zich bezig met alle operationele taken. Ze zorgt ervoor dat de paketten optijd verstuurd worden, begeleid stagiaires, handelt contact af met onze verkooppunten, zorgt ervoor dat alles goed op de webshop staat, start onderzoeken naar vermiste paketten en handelt alles cases van het begin tot eind af. Grote kans dat je Mylène een keer spreekt als je contact met ons opneemt via de klantenserivce of dat je haar naam ziet staan op het persoonlijke kaartje die je bij een bestelling krijgt!

DONNA KIP

Donna is onze duizendpoot, ze houdt zich voornamelijk bezig met styling en inspiratie opdoen voor nieuwe creaties. Naast dat is Donna degene die structuur aanbrengt binnen het team, ze maakt planningen en verdeeld de taken. Ze bereid fotoshoots van A tot Z voor, van locaties spotten tot de looks bepalen. Donna houdt zich ook bezig met de influencer marketing en als je een berichtje stuurt naar onze klantenservice is ook daar Donna om je verder te helpen! Ze geeft via WhatsApp ook styling advies, dus stuur ons gerust een appje met een vraag betreft styling, Donna helpt je hier graag mee!

Esther ZUIDERVELD

Esther is in april 2016 haar grote droom achterna gegaan: een eigen label! Ze is het creatieve en commericele brein achter ESTHRZ the label. Dagelijks houdt ze zich vooral bezig met collecties samenstellen, contact onderhouden met leveranciers, zakelijke klanten en marketing en branding strategieën uitwerken.

MARIA HOEKSTRA

Maria is grafisch vormgeefster bij ESTHRZ. Vrijwel alle grafische uitingen van ESTHRZ zijn gemaakt door Maria. Ze houdt zich bezig met het maken van stories, vormgeven van advertenties en ze analyseert en optimaliseert haar werk via Instagram elke dag. Daarnaast heeft zij ook nog de verantwoordelijkheid over onze grote rebranding, waar deze nieuwe webshop pas het begin van is! Af en toe springt Maria ook bij om jullie pakketjes in te pakken, de kans is aanwezig dat je haar naam onder op je persoonlijke kaartje ziet staan.

LOLA KEIJZER

Lola is sinds 2019 onderdeel van ons team, je kunt haar gerust onze rising star noemen want sindsdien is ze ontzettend gegroeid in haar werk! Lola is begonnen met alle communicatie onderhouden tussen ESTHRZ en al onze online klanten, het maken van stories en inpakken van de pakketjes. Inmiddels heeft zij zich ontpopt tot een edit pro, alle video's van vlogs tot Tiktok's maakt Lola wat moois van. Ze analyseert wat het effect van onze video's is en optimaliseert waar nodig. Grote kans dat je Lola spreekt via de klantenservice & dat je haar naam voorbij ziet komen op het geschreven kaartje bij je bestelling!

TEDDY ZUIDERVELD

Ted zorgt ervoor dat iedereen een warm welkom krijgt @ ESTHRZ HQ. Gezelligheid en gezondheid zijn kernwaarden die helemaal bij Ted aansluiten. Ze laat het team daarom verplicht een frisse neus halen tijdens de pauze en zorgt voor een knuffel en een kus tijdens een moeilijk moment.