Roaring '22 tee

It’s finally here for you! Our Roaring ‘22 collection!

Een ode aan de vrijheid die we eindelijk weer terug hebben, er weer heerlijk op uit kunnen en de vele feestjes die nog gaan komen. Ofcourse een perfecte gelegenheid om weer fresh dressed de deur uit te kunnen, hierbij mijn eigen ‘The Roaring 2022’ collectie!


Een perfecte collectie voor wie geen feestjes kan missen, vol met onze bekende high-quality rocking organic tees en musthave pants die je in je kast moet hebben. 


2022 is het jaar waarin we bewustere keuzes moeten maken en dat begint bij jou! Om je een handje te helpen hebben wij alle informatie die jij over jouw nieuwe items moet weten vermeld op onze website. Zo kun jij jouw bijdrage leveren aan het verminderen van de vervuiling van de fashion industrie.


Ook wij zijn ons bewust van het feit dat het de meest vervuilende industrie ter wereld is, daarom vind je onder andere de ‘Green T(r)ee’ terug in onze collectie, waarbij wij een boom planten voor elk verkochte shirt. Daarnaast zijn al onze tees van 100% organic cotton en gaan ze ontzettend lang mee door de goede kwaliteit. Niet vergeten zijn al onze labels van gerecycled PET-materiaal en zijn de tees allen bedrukt met eco-friendly inkt.


Let’s rock this together! March 25, 2022 — Esther Zuiderveld
We are personal

We are personal

In 2022 gaan wij jullie pakketjes weer inpakken als een cadeautje, we zijn as we speak overgestapt naar een nieuw warehouse, waar alle ESTHRZ items als een creatief feestje verstuurd zullen worden. Ook gaan we weer meer van onszelf laten zien doormiddel van persoonlijke styling video's, ervaringen delen, Q&A's en BTS! 
December 24, 2021 — Esther Zuiderveld
We are bold

We are bold

We stoppen met het inkopen van fast-fashion. Inkoop was voor 70% onze inkomstenbron, toch kies ik ervoor om hiermee te stoppen, omdat ik er niet achter sta. We steken onze nek uit door jou te leren bewustere keuzes te maken, wat ook inhoudt dat we vertellen dat je minder moet kopen. Het tegenovergestelde van hoe een commercieel bedrijf zich uit. 
December 24, 2021 — Esther Zuiderveld
We are aware

We are aware

Doormiddel van onder andere video's over de industrie willen wij transparant zijn naar jou, zodat jij ook beter begrijpt hoe je hierin betere keuzes kunt maken en wat er speelt. 

Er zijn veel punten die we op dit gebied nog willen verbeteren, maar de 1e stappen zijn gemaakt. Op deze manier werken wij momenteel naar een betere wereld:

December 23, 2021 — Esther Zuiderveld