Roaring '22 tee

Een ode aan de vrijheid die we eindelijk weer terug hebben, er weer heerlijk op uit kunnen en de vele feestjes die nog gaan komen. Ofcourse een perfecte gelegenheid om weer fresh dressed de deur uit te kunnen, hierbij mijn eigen ‘The Roaring 2022’ collectie!


Een perfecte collectie voor wie geen feestjes kan missen, vol met onze bekende high-quality rocking organic tees en musthave pants die je in je kast moet hebben. 


2022 is het jaar waarin we bewustere keuzes moeten maken en dat begint bij jou! Om je een handje te helpen hebben wij alle informatie die jij over jouw nieuwe items moet weten vermeld op onze website. Zo kun jij jouw bijdrage leveren aan het verminderen van de vervuiling van de fashion industrie.


Ook wij zijn ons bewust van het feit dat het de meest vervuilende industrie ter wereld is, daarom vind je onder andere de ‘Green T(r)ee’ terug in onze collectie, waarbij wij een boom planten voor elk verkochte shirt. Daarnaast zijn al onze tees van 100% organic cotton en gaan ze ontzettend lang mee door de goede kwaliteit. Niet vergeten zijn al onze labels van gerecycled PET-materiaal en zijn de tees allen bedrukt met eco-friendly inkt.


Let’s rock this together! 25 maart 2022 — Esther Zuiderveld